Site icon Teknoloji Destek

GTA 4 Hileleri

gta,gta 4,gta 4 hileleri,gta 4 şifreleri,gta 4 şifreleri nasıl girilir,gta 4 araba şifresi,gta 4 helikopter şifresi,gta 4 sürat teknesi şifresi,gta 4 silah şifresi,gta 4 sağlık şifresi

gta 4 hileleri,gta 4 şifreleri,gta 4 şifrelerini nasıl gireceğim,gta 4 araba şifresi,helikopter şifresi,sürat teknesi şifresi

GTA 4 Hileleri

Hala bilgisayarlarda vazgeçilmez oyunlardan biri olan GTA serisinin eski versiyonlarından biri olan GTA 4 oyununda şifreler alışılmışın dışında karakterimizin cep telefonu üzerinden şifreyi yazarak arama gerçekleştirdiğimizde aktif hale gelmektedir. Bu şifrelerin tamamını bir araya getirerek daha zevkli bir oyun oynamanız için makalemizde paylaştık.

Not: Bu hile “Cleaned The Mean Streets” achievement’ını kazanmanızı engelleyecektir. Bu kod sayesinde ölme ihtimaliniz kalmayacaktır. Her defasında canınızı tekrar yenileyebilirsiniz.

Not: Bu hile “Cleaned The Mean Streets” achievement’ını kazanmanızı engelleyecektir. Bu kod sayesinde ölme ihtimaliniz kalmayacaktır ve cephaneniz de asla bitmeyecektir.

Not: Bu hile “Cleaned The Mean Streets” achievement’ını kazanmanızı engelleyecektir. Bu silah paketi size beyzbol sopası, tabanca, pompalı tüfek, mp5, m4, keskin nişancı tüfeği, rpg ve el bombası verecek.

gta 4 şifrelerini nasıl gireceğim

Not: Bu hile “Cleaned The Mean Streets” achievement’ını kazanmanızı engelleyecektir. Bu silah paketi size bıçak, molotof, tabanca, pompalı tüfek, uzi, ak47, keskin nişancı tüfeği, rpg verecek.

Not: Bu hile “One Man Army” ve “Walk Free” achievement’ını kazanmanızı engelleyecektir.

Not: Bu hile “One Man Army” ve “Walk Free” achievement’ını kazanmanızı engelleyecektir.

gta 4 araba şifresi

Bu şifreleri kullanabilmek için GTA 4 oyunu içerisinde en az 3. göreve gelmiş olmanız gerekmektedir.

“Bilgisayar Özelliklerine Nasıl Bakılır” ile ilgili yazımıza bakmak ister misiniz?

Exit mobile version